side-area-logo

VERZORGING

Een uitstekende verzorging voor het laatste afscheid.

Kwalitatief en natuurgetrouw.

THANATOPRAXIE

Uitvaartverzorging Uitendaal is gespecialiseerd in de kwaliteitsvolle verzorging van overledenen. Wij bieden u een geregistreerd thanatopracteur, en wij beheersen de nieuwste restauratietechnieken, make-up en camouflage waarbij persoonlijkheid en openheid voorop staan. Ook kunnen wij het kapsel van de overledene verzorgen. Hierbij staat voorop dat wij iemand zo natuurlijk mogelijk opbaren.

U kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereiken wanneer iemand thuis of in een zorginstelling overlijdt, om de overledene te verzorgen en op te baren en voor de juiste koeling zorg te dragen.

Indien u dat wenst kan de overledene op dat moment ook overgebracht worden naar een rouwcentrum.

Wanneer iemand ’s avonds of ’s nachts in het ziekenhuis overlijdt wordt u in de gelegenheid gesteld om in het ziekenhuis afscheid te nemen waarna de overledene naar het mortuarium wordt gebracht.

U kunt dan ook de ochtend na het overlijden contact met ons opnemen om de uitvaart te bespreken en voor de verzorging en het vervoer van de overledene zorg te dragen.

Heeft u wensen ten aanzien van de verzorging, of wilt u de overledene zelf verzorgen, bij ons is alles bespreekbaar.

Wij zullen u met raad en daad terzijde staan.

Wij verzorgen uw uitvaart, begrafenis of crematie in de gemeentes:
Haarlem, Heemstede, Hillegom, IJmuiden, Overveen, Santpoort, Vogelenzang, Bloemendaal, Driehuis, Zandvoort, De Zilk, Aerdenhout, Bennebroek, Beverwijk,